Eerste reacties

Het is nu (bijna) een maand geleden dat mijn boek Ruach uitgekomen is. Ik heb een paar mooie reacties ontvangen die ik graag wil delen.

IMG_20240504_boekhangervierkantk

De hanger op de bovenstaande foto kreeg ik van een vriendin ter gelegenheid van het verschijnen van mijn boek. Toen ze aan het lezen was, schreef ze mij: "Ik ben vanochtend met je boek begonnen. Als ik het weglegde, pakte ik het erna toch weer even op voor nog een verhaaltje en nog een. Het leest heerlijk weg, je schrijft zo fantasierijk dat ik het levendig voor me zie, misschien heb ik ook wel een grote verbeelding ;-) De verhaaltjes lezen weg als sprookjes maar het bekruipt me toch ook wel een beetje dat Ruach ook wel een beetje staat voor hoe jij in je velletje zit. Aan de ene kant voel ik me vereerd dat jij dit met mij deelt, maar er bekruipt mij ook het gevoel dat ik dingen denk te lezen die er misschien niet zijn. Eindconclusie, je boek doet iets met me, laat me voelen zet me aan het denken. Bedankt daarvoor."

Zo mooi als ik dit kan bereiken met mijn verhalen.

In de Facebookgroep Science Fiction & Fantasy Boekenclub schreef Marcel van der Rijst een mooie mini-recensie: "Daarnaast nog een alleraardigst boekje gelezen. Ruach van Manon van Loenen. Hierin beschrijft ze de avonturen die ze heeft met haar inspiratie draak Ruach en zijn vrienden, In een prettige schrijfstijl neemt ze je mee op deze avonturen. Naast de avonturen met Ruach en Zebra, de digitale draak, lees je ook over de struggelingen die ze heeft met schrijven. Daarom is dit ook een aanrader geworden niet alleen voor lezers, maar ook voor schrijvers, die zullen veel zaken herkennen."

Het was spannend om te lezen wat iemand die mij niet kent ervan vindt, en dat viel dus positief uit.

Ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je het boek hier aanschaffen. Wil je er eerst meer over weten, lees dan Lancering 3,2,1 ....

Vorige Bericht Volgende Bericht